Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself

by - Tuesday, August 24, 2010



diatas adlah gambar yang lates...yang paling latest semestinyer la gambar ngan najib.. n the fact is dato najib nanye aku cam nie " nak tangkap gambar ke" aku pon terkinje kinje menjawab "nak!nak!" ahaks...

15 interesting fact myself

1-nama ku iLi aisyah binti kadir mohideen, n aku sorang jer name bapak ku ejaan nyer k.a.d.i.r n adik n abg2 ku yang laen name ayah aku ejaan nyer k.a.d.e.r..huaa..mengapakah? aku pon tak tau la nape ejaan nyer begitu.

2-gelak-aku sangat suke ketawe..tak kire la aku nga sedeyh ke ape tapi mesti aku ketawe jer.. senyum jer walopon mende uh sedeyh sbb aku susah nak nangis yang btol2 nangis

3- 3 numbe peberet aku sebabnyer aku lahir pada 31-03 jadi aku sangat suke numbe tiga sehinggakan pointer aku sume 3 keatas *haish,biler la nak 4 flat*

4-pink- urg..sangat suke pink=purple=putih n jugak sume kaler rainbow.. as a conclusion, sangat suke warne warni.. sangat ta kisah pakei baju ngan beberape warna jua sekalipon

5-seafud-aku ngan seafud bukan lah sahabat yang baek as sume taw aku alergic seafud tapi aku rase aku alergic sket jer kot dsbbkan aku tak pernah nak gigit sotong or udang or ape2 yang seafud so aku assume aku la allergic seafud.. hakhak

6-fakta dan bukan auta..aku walopon pakei makeup untuk kemane2 funtion, tudung aku tetap selebet. tudung aku dalam mase 10 minit kompem dah berkedot sane sket..hahaha...and aku sangat tidak kisah as long aku pakei tudung dan menjage auratku..haha

7-numbe 7 sentiase akan mengingat kan aku kat ramai orang.. harhar dan membuatkan aku avoid sket ngan numbe 7 .. seryes.. ini adalah fakta tau

8- aku sangat suke menulis untuk meluahkan ape yang aku rase sebb aku tak pandai nak berkata kata, sering lupe untuk mencari perkataan seterusnyer dan selalu tak tau mcm mane nak ekspress kan sesuatu biler bercakap

9- pelupe aku mmg tahap kronik cipan.. sampai kan skang nie aku tiada pendrive.. beli seminggu jer hilang, lupe mane letak duit, lupe mane aku simpan barang. dan aku sangat pelupa kepada setiap meeting yang nak kene attend jadi seb bek ku ade bulbul dan rummate yang cam best untuk mengingatkan aku mane2 yang aku lupe..*jadual kelas pon ta ingat sampai skang*

10- aku tak suke sangat dan teramat ta suke sekali biler orang bajet diri dea nie bagus..seryes seryes aku tak bley nak trime.. skali dea tnjuk dea bajet bagus, sampai mati kompem aku akan ingat *walapon aku plupe,ini aku ingt* aku ta suke sbenarnyer..rilek2 sudah.. kita same manusia jugak ade akal jugak..lek lek sudah ah idop.. skali jerpon

11- aku sangat suke menonton segale jenis series seperti gossip gurl, greys, criminal mind, lie to me, prison break dan sebagainyer dan aku jugak tidak terlepas peluang untuk menonton series korea n japan

12- cakap pasal jepun aku teringat sensei.. walopon aku blaja bahse jepun selame 4 taon, aku tak penah hapal katakana.. apatah laie kanji.. biler diprosek2 balik dalam otak ni, tade satu kanji pon yang melekat kat kepale.. hebat tak?

13- aku sangat la seorang yang penyayang and ala ala tender loving care punye org tapi en, org tak pernah tau yang aku nie sangat la penyanyang *org sume tau aku ta nak jage anak* tue kate2 mlot shaje.. dusta..yang fakta nyer aku sangat penyanyang..cume sorang dua jer tau aku nie bagaimana... ku manje hanye dengan kamu sahaje =)

14- aku benci orang buat suare gedix mengade mengade..aku paling ta bley trime uh.. aku suke cakap kuat kuat out loud sampai bilik sebelah pon taw.. ntah, cakap ngan tipon pon aku ta suke ah nak romantic2 nie.. mcm kelaka jer.. huahuahua...jangan gedix uh.. nyampah La..

15-buLan purnama ngan aku sangat kawan baek. ahaks..aku suke bulan.. setiap kali bulan purnama mesti aku akan berkarya.. macam hari ini.. pada aku bulan uh sangat cantik nak mampos mampos.. sebb bulan la aku tngok avatar.. ahaha

ala..nak tuLis agy... tapi post nie kate 15 jer.. so aku pon tuLis 15 jer la... agy pon hari nie hari biostac.. so online 24 jam la.. minggu depan dah balik umah mane ade tenet dah.. hua.. sob sob

kepada bUL buL,
sayaNg kaMu sanGat..
xoxo~

truely


You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer