fyp #1

by - Saturday, February 11, 2012

Dah 11 hari dah dalam bulan febuary.. baru sedar dah nak habis dah febuary kan. .

Hari ni, petang ni tiba tiba terase macam nak membebel panjang2 pasal final year project atau lebih dikenali dengan popular dan faymes nyer dengan gelaran FYP. .

Apa yang penting dalam nak buat final year project nie adelah jage milestone. Ape tu milestone, ala, mm milestone nie macam batu penanda, macam check point, so dalam masing masing punya FYP masing2 akan divide kerja untuk complete kan task atau topic yang kite pilih atau kita ambil atau kita terpaksa ambil sbb takde tajuk dah. Suka atau tidak kena complete kan juga FYP ni sbb jam kredit bnyak kot

Ok, cuti sem antara sem 7 ngan sem 8 ni, selama 5 minggu ni, kerja ili hanya menjaga pokok Pisang amek data, its hard ok nak amek data mende hidup, nak observe them precisely, nak jage, nanti ulat makan lah and macam2 lagi, bnyak variability kene jaga untuk mendapatkan result yang konsisten

Segala mengenai my FYP ni banyak related dengan previous subject which I am so glad so peacefull and im so so so happy sbb this is what that I like

I have a lot and when I say I have a lot, that means more than million dreams with my final year project.. teehee~ that’s true.. I always have a dream and only one dream come true kot.. eh.. ye ke.. maybe ade kot yang laen tapi tak sedar sangat

Ok.. dah panjang dah nak melalut, tapi truly, sepanjang hamper 5 minggu ni, I almost cant breath and am so tired dengan fever, cough, flu lagi till now tak abes so sabar jer lah dengan dugaan.. ade hikmah disebaliknya kan?

Cuti ni kebanyakan nya I only in my pyjamas

Ahaha.. just because im so lazy




ok lah..

till we meet again



You May Also Like

1 buBbLes

  1. thanks sebab sudi tinggalkan link kat entry bloglist iylia :)

    ReplyDelete