teLah ditag oleh cik adieb

by - Saturday, February 25, 2012


Soalan dari Cik Adieb pulak kepada mangsa tag

a- Nama anda di IC ?

Ili Aisyah Binti Kadir Mohideen

b- Bila kowang lahir ?

Saya lahir pada tahun 1989, bukan yang ketiga dan hari yang terakhir

c- Lahir di mana ?

Lahir di Parit Buntar Perak

d- Kowang suka makan kek perisa apa ?

Setakat ni all time favaourite adalah choc cake ! and skang suke juga red velvet, rainbow cake, dan blueberry cheesecake

e- Siapa pahlawan Islam yang kowang kagumi ?

Salahudin Al-Ayubi

''Islam bukanlah agama pendendam bahkan sangat mencegah dari melakukan perkara diluar perikemanusiaan, Islam menyuruh umatnya menepati janji, memaafkan kesalahan orang lain yang meminta maaf dan melupakan kekejaman musuh ketika berkuasa walaupun ketika musuh berkuasa, umat Islam ditindas.''

f- Kowang minat warna pa ?

Putih, Pink, Biru Rainbow sbb semua warna saya suke

g- Kalau kowang ada duit sebanyak RM50 000 , kowang nak wat apa ngan duit tu ?

Mesti Lah nak mendirikan rumah tangga terus =p

h- Suka tak singgah di blog Cik Adieb ?

Suka.. bagus blog ni =)

i- Pa pendapat kowang dengan blog Cik Adieb ni ?

mmm.. blog ni best tapi cube try promosi kan lagi blog supaya ramai yang tahu =)

j- Kowang rasa , blog Cik Adieb ni berat atau ringan ?

Sederhana =)

k- Kowang pernah makan ambuyat ?

l- Tak.. tak pernah.. ape tu?

Thanks tag saya =) in Lah jawapan nya

p/s : sepanjang minggu ni penat sungguh berjalan dan tak sempat nak update blog. Nak putus dah urat2 kaki ni.. esok kelas plak,esok lah update activity minggu lepas.. ahaa… bajet diva lah kan.. tak pon.. saje suke-suke jer ni.. bweek

selamat malam semua =0


You May Also Like

1 buBbLes

  1. Thanks Ili sudi jwb soalan2 Cik Adieb biarpun buzy :)

    ReplyDelete