RoomKeeping [before]

by - Tuesday, October 25, 2011

Today is my Laundry day n housekeeping walaupon setiap hari berhousekeeping tapi hari ni terlebih sket nak ber house keeping nyer. . sbb sepatutunya weekend yang housekeeping.. ngehehehe

Katil yang sentiasa selesa untuk tidur ^_^

Mahu mentransform bilik yang bersepah ini dengan menjadi lebih kemas dah selesa untuk ditidur sepanjang cuti deepavali

Hahahhaa.. tak boleh blah kan alasan. . .

tengok meja n rak buku atas tu ..
masyallah.. bersepah.. bese lah.. baru nak print note untuk test one ari tu kan....

Haha actually iLi mmg tak suke kot bilik bersepah tapi bilik kekadang dea jadi bersepah sendri ah ahahaha ok.. scratch that..

Emm if possible every week mmg akan jadi Cinderella skejap n swipe all the floor with Dettol lavender antibac and if I ade trip macm minggu ni, my rummate lah yang akan buat semuanya.. sapu sampah, dettolizing the floor.. bau lavender! I am so love it.. than keep it as clean as possible for one week n during weekend akan buat lagi sapu sampah tu sure ly lah not hari hari tapi 2 hari sekali kot.. pemalas kan kitorang.. hikhik.. ok lah..

Washing machine dah memanggil untuk membasuh baju toodles


You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer