pencarian bloglist transparent-art

by - Thursday, October 27, 2011

Assalamualaikum w.b.t

kaLi ini di tag oLeh Ayu untuk GA ini


terbuka untuk BLOGGER PEREMPUAN SAHAJA

1. buat satu entri yang bertajuk " pencarian bloglist transparent-art " --DONE!!

2. masukkan gambar notis kat atas 2 dalam entri korang, pas2 ikut suka la nk tulis apa
kalau x biar tajuk n gambar notis 2 pun dh ok.--DONE!!

3.tag kat member korang n bgtau la kat dia kan.--DONE!!
saya tag:
Asmaa
Ruby
Diba

4. Linkkan entri anda dekat sini semula..--DONE!!

Tinggalkan URL anda di ruangan COMMENT yang ada kat bawah tu.senang nak pilih --DONE!!

You May Also Like

2 buBbLes