7 raNdom thing about me

by - Wednesday, December 08, 2010

hurmm.. hai sume selamat tengahari semua,

ini adalah tajuk yang ditag oleh chema.. skang baru saye rajin nak tulis..

1 - fairytales are beyond stories is belong to ili aisyah binti kadir mohideen. yes im a girl BUT not yet a women.. ili girl = illegal . . sama ta bunyik dea? same kan.. dolu abah suke ah ejek ili dgn perkataan illegal.

2- i am a seafood haterzzz because i cant eat sea food n i dont willing to eat seafud kot. pada ili seafud mmg ta best tapi the fact is, ili suke bukan kulit kerang and masak siput sedut!1 ili suke sangat sbb dorang nie ade shell!!

3- 3 is my peberet number sbb ili lahir 31 03 so 3 is kind like lucky number to me n also i like num 2. .

4- ili sangat jarang untuk kene seleseme tapi once dah seleseme susah oo nak baek

5- walaupon i dah ade driving license, dah tamat dah pon *aarrgghh jope ta yah buat baru* tapi yet still takot nak pegang stereng kereta.

6- ili sangat gila kan warna .. n 7 rainbow color is my peberet n mostly pink is i preffered...

7- ili seorang yang sangat setia.. once ili suka.. forever i will love . ili seorang yang sangat sabar and akan menempuhi dugaan dan cabaran untuk make my life great and wannabe a full tyme lover, official wife to mr Luqman hakim!!

dah abes dah entry.. lapar la

Lodz Love,

You May Also Like

2 buBbLes

  1. :)

    saya ska no lpan sbb trih lahir sy byk lpan..28888.. hehe,,
    org cina kata byk ong,tp
    sy org mlyu islam, jadi tak byk ong pon.. hehe

    woww.. knp sy sllu jmpa blogger yg bkwn dgn luqman hakim nie..sme name bt dfrent person right.. haha

    ReplyDelete
  2. hikhik... manyak ea jumpe ngan org name luqman hakim, mm.. name surah dari alquran, sedap plak namenyer.. eehe.. hope la difrent person yek.. kalo jumpe same person gtau keyh.. hakhak

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer