Penat makan Shaklee tapi biasa je? | Shaklee Penipu?

by - Thursday, December 08, 2016

Assalamualaikum Semua


Hari ni nak share tentang supplement yang saya sendiri dah cuba and bila makan je tak Berjaya.
Tahu tak kawan- kawan kawan supplement ni penting. Dan terkadang fikir. Eh nak makan supplement la sebab rasa lesu je bdan tapi nak makan tu nak makan supplement ape.
Jeng jeng jeng
Dulu masa diri ni masih naïve aci pergi Watson or Guardian carik la jenama seperti Black***  dan macam lain n makan tapi nan hado effect nya
Ha tu nak tau ke kenapa.. tu sebab kita main amek jer tapi kita tak tau badan kita ni perlu ke tak.. tak analize pon badan kita tu sebelum amek. Betul tak?
Sepanjang dari tahun 2009 – 2012 macam macam dah ili cuba sampai lah dah kawen n pregnant terus kenal Shaklee nie.
Ye la bila dah mengandung nak SEGALA yang terbaik untuk anak kan? Betul tak? Yer la bukan senang nak dapat anak.
Jadi decide untuk explore mengenai Shaklee sebab nya 3 sebab ni :
Perbezaan Shaklee berbanding supplement  
jenama lain
charmmy kitty 9Sentiasa Selamat
charmmy kitty 9Sentiasa Berkesan
charmmy kitty 9Sentiasa Mesra Alam
❤ Shaklee bukanlah satu obsesi. Tapi ia adalah berkaitan kualiti produk yang kita ambil. Juga sebagai salah satu ikhtiar dan usaha untuk menikmati kehidupan yang lebih sihat untuk saya sekeluarga.
❤ Lepas tu pulun la makan- Shaklee sampai la dah melahirkan anak yang sihat dan alhamdulilah syukur my baby tak kene demam kuning or Jaundice. Miracle betul rasa nya.
And selepas terus la nak consume supplement

❤ Bila cerita dengan kawan tentang tips elakkan demam kuning, kawan – kawan pon makan Shaklee jugak tapi anak kene kuning juga
Kenapa yer??

little-twin-8little-twin-8little-twin-8 Tahu dah takdir tapi kita boleh elakkan little-twin-8little-twin-8little-twin-8

Bila korek punya korek punya korek rupanya kawan ni makan dengan cara yang salah pastu cakap Shaklee menipu

See.. MAKAN DENGAN CARA YANG SALAH

Jadi.. kalau nak beli Shaklee, beli la dengan Ili . In sha allah saya akan consult and bagi tips pemakanan yang betul

Consultation from A to Z and make sure semua pembeli Shaklee dengan Ili makan sampai habis.

tumblr_mm9r5d6Rz61rl22yyo1_400

Nasihat pemakanan dari Ili dan akan guide cara pemakanan yang betul  

Takpe. Ili pergi kelas nutrisi dan akan sampai kan ilmu trsebut pada setiap pelangan yang beli dari ili.

Kesimpulannya

Shaklee bukan penipu. Sungguh! Cuba baca landmark study mereka yer


Jom berShaklee bersama Ili!



cat gif
Shaklee Independent distributor anda!




little-twin-stars-bullet-1 Ili Aisyah Binti Kadir

little-twin-7WA - 011-37454988

little-twin-7Facebook : Ili Aisyah

little-twin-7Email – ili.shaklee@gmail.com



You May Also Like

1 buBbLes