Life changes 2014 - 2015 - 2016 - A girl - A Wife - A mother

by - Monday, December 05, 2016

Alhamdulillah . . 


Syukur Lepas setahun mengharungi hidup sebagai seorang ibu, dan selepas setahun ni jugak la baru dapat nak sesuai kan masa dengan anak kerja keluarga dan kerja ( nampak tak perkataaan kerja ada 2 kali tu) haha

ye..tau.. sesetengah orang cepat dapat adapt perubaham tapi saya ni lambat sket nak stable kan sebab nak semua nya sempurna.

eh apa yang nak disampaikan ni.. 

cam nie

dari tahun 2014 - 2015 - 2016 ni banyak betul milestone yang achieve dalam hidup dan antaranya ialah

2014 - Tahun terakhir as single Lady and Married on 12.12.14

2015 - Tak sempat apa pon dah mengandung! Alhamdulillah syukur sangat! DD - 19.10.15

2016 - Struggling as a FULL breastfeeding mom and working mom n also homemaker

seee. . . 


nampak tak betapa banyak nya achievement in the past 3 years. after all, all my goals are achieve and according to the plan. alhamdulillah

so bila dah ada anak and nak kerja lagi mmg la sangat tiring weyh. seryes tak tipuuu . and i just realize that i need something to enhance my healt

yes! dah ade anak mak mmg tak nak sakit sbb takut jangkit kat anak

makanaya muncul la idea nak makan supplement

banyak dah kesihatan di pasaran, samada dari dalam atau luar negara. Ada yang mudah didapati di farmasi, dan ada yang dipasarkan melalui network marketing, jualan langsung, dan sebagainya.

Keadaan ini menyebabkan ramai yang keliru, kerana banyaknya jenama makanan tambahan yang memberi pelbagai ‘janji’ terhadap produk mereka.
Apakah ciri-ciri vitamin tambahan yang tidak mendatangkan mudarat? 

semua dekat Watson, Guardian dan Caring i ols dah cuba namun tiada nampak pon kesan nya.

pastu terjebak dengan shaklee

kenapa shaklee?? 

sbb dia ade landmark study!



Shaklee – Always Safe



Menjalani lebih 80,000 ujian kualiti setiap tahun.

Potensi yang dijamin -> pengesahan dari pihak ketiga

Keaslian dijamin -> 350 ujian pencemaran dilalukan terhadap SETIAP bahan botani

100% kepuasan dijamin



Shaklee – Always Green


tumblr_lspozxN8LM1qfel73Tiada perisa tiruan



tumblr_lspoztLECw1qfel73 Tiada Pemanis Tiruan 



tumblr_lspozqbEut1qfel73Tiada pewarna atau lemak trans

tumblr_lspoznqpOF1qfel73Tiada suapan tersembunyi


tumblr_lspozkXi4X1qfel73Tidak menjalani ujian terhadap haiwan

tumblr_lspozeCDOY1qfel73Tidak mengandungi bahan yang dilarang

tumblr_lspoz9wvHT1qfel73Tidak mengandungi peluntur klorin



Shaklee – Always Work



hello-kitty-bullet-6USD 250 juta dilaburkan terhadap ujian-ujian, kajian dan pembangunan (R&D)

hello-kitty-bullet-670 kajian klinikal telah diterbitkan

hello-kitty-bullet-660 orang saintis Shaklee

hello-kitty-bullet-650 patents

50th Anniversary Landmark Studies menunjukkan pengguna supplement Shaklee dalam jangka masa panjang memiliki kesihatan yang lebih baik dari mereka yang hanya mengambil multivitamin dan yang tidak mengambil supplement sama sekali.Untuk mendapatkan produk ini (dihantar terus ke pintu rumah/pejabat anda)



Jadi kawan - kawan

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer