Ten Days to Go | Semester oNe

by - Sunday, June 10, 2012

Photobucket

Assalamualaykum =)
Pagi yang indah penuh barakah hari ni
Nak p jawab exam paper pertama semester terakhir.
Aha.. lagi 10 hari je nak ade kat unisza ni, so bLek-beLek gambor semester 1 jap. So childish kowt




aha. . Baju kat atas ni pon dah takde dah sbb dah berbulu
basuh kerap sangat.


ni saLah satu Port wajib ah tangkap gambar duLu
ni Lah geng serumah kat Maidam duLu
sangat best dan Happening. 
4 foodtech n 4 biotech and ada sorang Faskes, si kechik AUNI


ni gambar nak g keLas kat Kusza. yang atas tu, ke time naek bUs nak g Library sbb nak buat essement TITAS

aha, petang petang kami suka jaLan-jaLan carik makanan
mmg kena carik pon kaLo tak Lapaq kot


ada bnyak sangat daLam bus nyer gambar nak cerita satu2 tapi tak sempat Lah


 Ni gAMbar kat Ladang... aha..duLu penat ya amat berladang tapi puas hati sbb gain banyak sangat iLmu.. iHiks


aha.. ni antara xtiviti kat ladang ni.. semangat kan kami?


kowt saya orang paLing semangat.. aha

 aha.. ni Lah team Ladangku kot..

ni rummate nyer gambar dolu.
gambar atas tu kitorang kuar tengah malam p pesta apatah


 duLu daLam bus mmg suke dok bLakang skaLi tapi maKin Lama Makin depan dah sbb bg orang Laen pLak dok bLakang

tempat paLing best nak tido adaLah daLam biLik kaca
sungguh rindu nak dok situ
aha.. hanpon atas tu mana p tatau


berLadang dan berLawa.. aha


makan makan ni mmg wajib




 aha.. setiap kaLi ada jer barang nak beLi kat mydin tu. tak pernah ah nak muat satu troLi


 iNdah nya zaman tido kat daLam dewan teater.. enak kot!






 p/s : tak sempat nak cter sume, nak kena pakai tudung dah nak p jawab exam.
take care.
soakan kejayaan kami sekeLas yer. 
thanks!

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer