Jadual Study si Pemalas | akan menjadi rajin juga nanti

by - Monday, June 04, 2012


Photobucket

السلام عليكم 
Sekarang ni sedang berlangsung study week dan minggu orientasi kanak kanak diploma baru masuk

Teringatpula zaman baru masuk dulu
4 tahun dah saya kat sini.. huaaa...
Okep.. ni jadual exam plus jadual stadi..
Stadi mmg ikot jadual tapi nak tahu ape jadual hari2 ili
Camni..
Tak kira lah bangun pkul brape, bgun tros dok kat meja stadi sampai jam sepuluh pagi jer. Lepas tu, dari pukul 10 sampai pukul 2 berehat mandi tngok cerita, makan tido jap sampai pkul 2.
Pastu pukul 2 sampai pukul 3 sambung baca .
Pukul 3 sampai pkul 5  tido than bangun solat g mkn malam ke or tngok cter lagi ker.
Pastu magrib. 
Antara magrib n isyak STUDY. Lepas jer azan isyak. Tutup buku, tngok cter sampai pkul 11 than tido...
Berterusan lah sampai skang.. ahahaha....
Pemalas kan? Tapi tu lah, susah lagi nak ubah jadual harian ni

Owh si Ainu, bila nak diskuss hint eeh? start fresh tomorrow or tonite?


 

You May Also Like

1 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer