A sad day

by - Thursday, June 07, 2012

Nape sedeyh sangt hari ni.. Nasib baek boleh Nanges dalam toilet. Pressure nyer..

Kadang kadang mistake yang kita buat tu, kita tak sedar pon, ta ley ke cakap elok2?

Cuba kalau I suruh u yg buat mesti pressure jugak kot kan?

U pon sensetif i pon sensetip so jags lah hati masing2.. U ta suke orang laen punya nada suara kerek n bLaming while taLking to u tp td Gaya cakap cam marah n tak puas hati jer. Terasa lah I

Hmmm
What if I ta tunjuk n maen hantar jer, dah lah ta Tanya pon kat ak dah binding ke? Nk kertas ke? Ape ke ta Tanya pon.. ALAhai.. Yes I am.. Over sensetif kan..

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer