8 days to go | Misunderstanding

by - Tuesday, June 12, 2012

السلام عليكم 

Photobucket 

Selamat pagi =)
Hari ni paper communication
Susah btol paper ni sbb tak berminat. Aduhai... tapi hari ari pon berkomunikasi..
Semalam dah lah susah gila nak tido.. hoho
Ok ape kene mengena yer? Aha.... hari ni hari kelapan terakhir sebelum melangkah keluar dari UniSZA ni. 

Sungguh sekejap masa berlalu dan masa-masa terakhir ni juga lah mcm mcm lagi berlaku. Sedangkan lidah lagi tergigit apa lagi suami isteri. Smlam b4 tido dengar lagu ni sengih sorang2.


Aha... sepanjang tahun 4 ni mmg best sbb ada kawan2 yang super best. Btol.. super best. Dengan mereka, gelak,tawa, nangis sume boleh buat skali. G mane2, buat gila pergi mcd mlm2 tngok bola kereta takleh start sbb merajuk mmg best dan antara kenangan tak dapat ah nak lupakan... tapi kadang kadang ada juga mulot orang nak sebarkan apa yang dalam blog ni, mencanang-canangkan apa yang ditulis disini tu adalah dorang. Sebijik macam cter cter ape tu.. hah! Cter wild child. Uhu. 


ni nak clarified kan bahawa, 

Kalau lah sapa-sapa yang baca ni, isu binding ape kejadah tu, tak de kena mengena ngan mereka . 


tu suma takda kena mengena ngan depa naa... hampeh btol p cakap kat depa tu depa. Depa baek tau. 




so sapa-sapa yang dok kata depa ni jahat lah, apalah .. pergi mintak maaf balik. geram btol

kawan2: maaf sbb kalian yang rasa tempiasnya dan bukan sbb korang pon. siapelah yang menjaja cter dari blog ni. mcm retis plak kita. haha..

akhir kata
peace no war eh.. =)



You May Also Like

2 buBbLes