Sudah bulan Limay[May] dah | Last Lab Day

by - Wednesday, May 09, 2012


Assalamualaikum w.b.t
Bersyukur kita ke hadrat ilahi dengan limpah kurnia-Nya masih bernafas lagi hamba mu in diatas duniya yang penuh dengan pelbagai cabaran...walaaweeh.... nak buat macam karangan apa ntah ni.. tetiba rasa nak menulis macam tu..

Pejam celik pejam celik dan pejam lagi 9 kali, rupanya hari ini dah hari ke SEMBILAN dalam bulan May tahu..  dah 5 bulan dah dalam tahun 2012. Kejap nya rasa. . tak rasa ke kejap. .  kejap kot.. tup tap tup tap dah minggu ke 12 dah blaja tahu dalam semester akhir..huaa. . tak mahu abes belajar lagi.. tiba-tiba sungguh rasa tak puas lagi nak buat semua lab report, bgun pagi pergi kelas dan struggling for test.. seryesly i feel like i want more semester please.. aha...
Okep okep.. topic kali ni nak bercakap pasal ape eh.. nak bercerita lah pasal 

“ what would you want to do the most during your final semester?”

Aha... dalam fikiran ni, rasa macam- macam sangat nak buat.. tak terkira.. bnyak pula menda nak buat tapi rasa macam kekangan masa pla.. nak habis kan masa dengan kawan-kawan, dengan para pensyarah, nak tinggalkan mereka dengan good impression, nak biarkan mereka ingat kita dan kita pon ingat mereka yang berjasa dengan kita.
gambar Lab terakhir hari ini~~~~~~

Walaupon dah nak habis belajar dan InshaAllah bakal meraih segulung ijazah, tapi diri ini cam tak percaya jer boleh belajar sampai masuk U.. after all the obstacle dari kitorang adik beradik kecik, dengan family problem yang besar amat gergasi, tak sangka sangat dapat juga belajar.
I do love learning so much.. and i hope i will always doo



 Each day we confront with is the blessing and chance given by Him for us to live. Hence we cant afford not to be grateful. And each day we have is special, it comes once and we should fulfill the time with goodness. Things happened during our days are always for reason. Things that we see around us, the astonishing nature is not just to be enjoyed but we should think beyond what we see and learn the hidden lesson.
Everything designed to be learnt.

You May Also Like

2 buBbLes

  1. alaaa..bilenye mu amek pic..T_T...

    ReplyDelete
  2. ngehgehe... amek gambar ni lepas lab tapi hangpa suma jalan laju sngt nak balik... sampai hati..huhuhu

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer