Wedding Part 3

by - Monday, June 13, 2011

Assalamualaikum w.b.t

banyak sungguh majlis kenduri kahwin masa-masa cuti sekolah ini kan. hmm ili pon tak terlepas lah nak pergi, almaklum lah, orang dah jemput, kita kena lah pergi memenuhi tuntutan jemputan tersebut kan, lagipon, makan free.. memang layan lah..

mmm kali ni kenduri kahwin bertemakan pink putih. cantik sangat. kasut oengantin sangat lah lawa.. ni ade lah beberapa gambar yang sempat diambil oleh ili time majlis.. sampai abes majlis gak stay kat dewan ni

eh, lupa nak bagi tahu, yang kawen nie sepupu anep.. hihi, tapi kitorang 11 orang nie pergi jugak tolong abeskan makanan

~region out of focus, those beautiful flower sama warna dengan tudung plak~
~Pelamin bertemakan putih pink~

~Suci macam salji kan warna putih nie.. cantik n simple~

From Left, wan, ida,yumi,ili,hawa~
~us again.. gambar ditangkap oleh encik jemey~
~siapa kahwin pula lepas ini ea?~
~iNi antara yang hadir~
~eating tyme!!~
~Licin Kami Berdua makan Taw~
p/s: saya rindu kamu dah

~tHe Ladies~
~Khusyuk mahu makan, Nenas tue tempat cucuk udang yang besar~
~baHagianyer warna piNk puTih~

p/s: kene saya ta boleh bercerita pasal last week punya praktikal?
sbb,last week ta buat apa apa pon, datang jer bukak Lappy and download cerita cerita
bahagia kan??

You May Also Like

0 buBbLes