Society of sista

by - Wednesday, May 18, 2011

Assalamualaikum W.B.T


ni nak cerita tentang Lipice nie.. Society of sista.. ili join kat facebook.. just for fun jer sbb hari tue ili bace kat blog Hanis Zalikha pasal Society of Sista ni, then bila join dapat mini Lipice yang sangat cute taw.. ili pon join lah.. join punya join kene lah upload gambar then edit.. ili upload gambar ili ngan aisyah.. aisyah a.k.a siti fadhilatun aisyah abdul nifa since she is my ear of story.. then afta i make a picture between me n ecah i pon dapat lipice ni.. how i wish i want to give it to her.. nanti kalau g JENAN n jumpe dea, nak bg lah kat dea..

terkejut tau .. sangat terkejut bile tetibe jer MR.POSMEN hantar surat ade name macam kat bawah nie:
hikhik. . . then tengok kat sisi surat tu ade pasal Lipice

kat dalam ade mini strawberry which is my feveret flava

and kat dalam ade pasal personaliti

excited dapat tau tak sebab ape
sebab join mende ni saja saja... haha.. mane tak nyer, kalau mintak sample tak pernah nyer nak dapat, ni join dengan tak letak harpan plak dapat.. mane lah iLi rase ta best..best taw tak... ngeee

at the end of the envelope...
so sweet..
my life will be more sweet with u Lipice

ngehe.. act, ili pakei lipice since first lipice kuar lagi... tyme tu ili suke sangat beli dengan alasan dea sangat lah cute, ta taw lah plak ape khasiatnya kalau pakei..
bila ea ili sedar lipice n me is sumthing
without it rase cam tak besh nak keluar umah
rase macam...
"aLa, ta pakei Lipice"
n dialog stiap pagi dalam bilik b4 g kelas dengan kak cda
"k.cda nampak tak lipice ili?"
hahaha


You May Also Like

2 buBbLes

  1. haha,penting ke benda tu?

    xpernah pakai pon,hehe :P

    ReplyDelete
  2. @mad Khaz. . mmg lah hang ta penah pakei.. kui kui.. best la pakei.. ce try

    ReplyDelete