CaCaMerba

by - Wednesday, May 18, 2011


ASSALAMUALAIKUM w.b.t semua...


hari ni barulah saya ada masa nak update blog.. sangat lah tiada masa untuk update blog. ok. semua mesti macam terkejut en nape ili tetibe jer join contest? kenape ea sbb nyer hari tu tyme dah abe packing barang kat kampus cam malas lagi nak menulis. tangan sakit kot dok cari anak pokok pisang untuk puat final year projek..

urgg.. tapi takpe..ili suka n ili happy to do dat..

ok nak mulakan cerita pasal give away lah.. ga ga yang ili join nie takde niat pon nak menang just nak post sumthing agar blog nie takde la bersawang sangat en...

with sMiLE:

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer