SesaWangkan bLog seminGGu

by - Sunday, November 14, 2010



SeLamat paGi everyone

huaa... sebelum bertolak ke kemboja, nak tulis blog dolu... huaa.... sebelum ape ape berlaku,
nak minta maaf sesangat kepada semua kawan kawan, kepada semua yang bace blog nie andai tersalah kata terkasar bahasa sepanjang kita kenal @ tulis blog nie

kepada sahabat sekelas, selamat study and maaf semua salah silap kosong kosong ea @tiap taon ckp kosong kosong tp ade jer yg simpan dalam hati n pandang slek* ape da...nga minta maaf pon hati kotor kan? aha...

kepada teman batch n teman bLog... Selamat hari raya aidiladha yer, saya terbang ke kemboje jap seminggu.. ehe.. mau carik thebest spa la... sedap uh org urut.. aha

kepada blog... im going to miss u so much.. nanti i upload my journal seminggu kat sane k.. buat review oliday kat sane plak. . . ehe

tata. .

p/s buat terchenta: sentiasa merindui mu.. doa doa sane ade wireless... boleh skype dipagi raya.. ahaks... n coverage hp jugak... jaga diri ye sygku.. take a gudcare of u. .

You May Also Like

2 buBbLes

  1. jalan2 ke kmboja ya.. jgn lupa ole2 untk si dia..

    ReplyDelete
  2. Erul:ehe...dah belikan dah... Nak jugak kah?

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer