owh[weed]

by - Tuesday, November 09, 2010

salam pagi selase
*
sobsOb..malam nie ade csi*

hari ini satu improvement ye kawan2..
hari ini saye stady tapi ta melekat pon dalam otak
baru summary kan nota
dari saploh duaploh page
ade jadi 2 page jer
hope ape ku buat itu sume masuk final
*
kemaLasan maSih meLanda diri [sigh]*

waLaupon aku seorang yg sangat evil pade zahir nyer
act aku nie suke stady gak en...
ahaks..
seb bek mate tayah pakei spec mcm dak kecik bawah nie
mcm *enon jugak*
ehe~



Hari nie nak abes buatkan summary weed
tak mow bawak berat2 note g kemboja

hari nie dah buat tentang:
1. HERBICIDE AND ENVIRONMENT
2. BASIC CONCEPT IN HERBICIDE RESIDUE
3. AQUATIC N DRYLAND WEED

tinggal laie
4. WEED RESEARCH METHODOLOGY
5. PROBLEMATIC&PARASITIC&NON CROP WEED
6. INTEGRATED WEED MANAGEMENT

so malam nie mau abes kan sume n start menghapal



tapi eN.. saNgat boSan staDy sorang2.. ta best oo stady sorang2..
tade idea nak buat ruMus pLek2..

rindu kat kak cda
n my housemate sume
huaa...
cepat la balik sini gee
huaa



p/s: sudah menjadi gila disini...


You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer