kalau lah kawan takde

by - Saturday, September 12, 2009

teringin nak ade kakak
kalo la aku ade kakak,

aku tataw nak story kat sape kalo aku nak story2
so aku terpakse carik kawan seperti aina ijam bigshow nina aisyah n hana
emmmm thanks guy sebb manyak nasihat

dolu kan tyme kat skolah
aku ade kakak,
kakak bawak...
kak ieda.. best sangat sume mende nak citerr

kat umi pon aku tak cter
even kene buang maje, kene sorok meje
tyme sekolah poon aku tak penah cter

dolu ade abg angkt kn
sume cter kat die
last balik dorm
kene marah balik ngan kakak senior *k.ema*
hahaha.. penat je ngadu

then biler abg dah kuar jenan
naik form tue
dah takde dah tmpt ngadu...
ahaha...
ade2.. aku baek ngan fad
ngeee

aku teringat tyme blaja jepon kat 2c..
aku bocor tarak mau2..
banyak
seb bek ade kawan...
pon tak penah cter kat umi..
kalo ade kakak mesti die ajar aku cara2 nak pakei pad kan
aha...tp aku blaja sendiri

emm..
form3 dah pandai sket sbb deskmate ngan aina kot
aha....
dah pandai bawak diri
tak ngadu dah kat sape...

tapi kalo aku ade kakak
mesti die tolong pilihkan baju grand dinner kan...

form 4 n form 5 n sampai sekarang
aku totally depend kat diri sendiri n kawan2
aha... tanpa mereke aku ta idop kot
sebb nye pape pon
kalo aku de problem
selaen aku ngadu kat Allah dalam solat
mesti aku akan abehkan kedit aku
msg ijam.. aina...
aisyah.. nina...
n bigshow!!
thanks 4 the call!!!

so...

kalo aku ade kakak.... boleh ke
kakak amek peranan kawan??

You May Also Like

4 buBbLes

  1. oops...
    name anak2 pak cik adnan dimention...
    ahahahaha...
    tq2...!!

    ReplyDelete
  2. kalo ade kakak, mesti die kate "oyt jgn pakei baju putih mandi laut" haha.. tp kat sini tade sape warning aku

    ReplyDelete
  3. aleen nk kakak jugak ili! penat la asyik jd kakak je heheh :D

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer