Control ur emotion

by - Tuesday, March 18, 2014

Lately it was so hard to control my emotion.. i rwalyy have no clie why my behaviour is changing

It was so not me..

I jjst cant control my anger i wish to kick everyone i  my life out..

But that is nit me.. really..

I just cant control my anger esp towards guys... i am so so angry..

Arrghh... semua boss kan lelaki so rase nak melawan tu sentiada ada.. i couldnt take a deep breath

Dah selesai mengamuk baru menyeaal

I really cant control my anger.. n i start throwing tantrum again n again

Even bunyik angin thru the phone nak mengamuk sbb rase annoying..

Teksi bawak maca macam nak sumpah seranah.. boss mintak mcm mcm pon nak marah

Lately setiap hari ade jer nak marah jyer sbb asyik pk ade jer orang nak carik pasal. . .

Kenape ketenangan dalam hati nie dah hilang dah nie..

Resah gelisah risau tak keruan semua ada.. makin mahu menoti hari mendatang makin rase gelap mada depan hilang keyakinan diri dan makin rase loose control about muself

Why is this happening to me..

Tak tau nam betulkan macam mana...

Rindu ili aisyah yg bubbky happy go lucky dulu.. mane ntah hilang nya identiti diri itu..

Adakah usia bakal menginjak ke suku abad membuatkan perangai beru ah??

Oh no!! I dont wish to change to negative side of me..

What is happening to me???

Im sad..
Ili. .

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer