Raptai Konvokesyen kali ke 4

by - Friday, November 30, 2012

 Photobucket

Bahagia rasanya dapat konvo. Setelah sekian Lama menantti untuk merasa konvo ni
jauh sungguh perjalanan kitorang nie..
Lepas 4 tahun blaja dan konvo kali ke 4
dari melaka-bahau-muadzam-k.Terengganu
bertoLak jam 10.15 malam
0730 pagi baru sampai
mandi2 jap tros ke UniSZA
amek jubah
Ingat tunjuk sLip n amek rupanya macam2 kene buat
and lastly dapat dah sticker kereta and kad jemputan

 Lepas dah amek sticker
tros bawak surat and amek jubah
banyak gila jubah dalam store.
tapi sayang
tak leh piLih2.. 
ahaha
 banyak kan?

and akak nii sibuk key in data b4 bg naju

 Le frenzy fren tyme raptai
tak best pon raptai ni.. tak test jalan pon lagi
and lastly LE BFF here... miahaha.... 
Jumpe lagi jap lagi!

my attire bought from : byfatinsuhana =)
  

You May Also Like

1 buBbLes

  1. TAHNIAH Ili...
    Semoga terus maju dalam kehidupan di masa hadapan.

    ReplyDelete

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer