LucKy Me!

by - Sunday, November 25, 2012

 Photobucket 



akhirnya.. penantian untuk menonton Breaking dawn part 2 sudah berakhir.. semaLam bergegas ke cinema n que untuk beli tiket.. so gLAd sbb Line tak panjang... tengah nak carik wallet daLam beg suddenly kan.. ade plak a girl give me 2 ticket fre... so so lucky i save rm26 for the ticket.. and the sit is so good.. atas sekali dan sangat clear!!

the moment i step in the hall.. waaaa!!!!!!!!!!!!!! fuLL house kot! thanks again sbb dapat tiket free... akak tu cakap kawan dia tak dapat datang.. kitorang sampai kat cinema jam 7.42mlm n tros dapat tiket free.. mmg lucky sangat2...

ok ok

cerita sambungan ni sangat best n sangat sequence to the previous.. eventho bnyak scene dea cut out tapi tetap best... 80%sesempurna dengan novel..

tak leh nak tulis panjang..
gtg


You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer