Thursday, May 04, 2017

Cara Atasi Migrain Tanpa Painkiller Lagi

Di zaman yang pesat membangun dengan tekanan kerja yang semakin meningkat, seawall usia 17 tahun pond ah boleh dpat migraine. ( sebab nak SPM gaknya) . cuba bayangkan sakit kepala yang dulunya rasa mild kini dah makin kronik dan terus  terjerumus kearah migraine.

Apa beza nya migraine dan sakit kepala

Migrain ialah sejenis penyakit kepala yang kronik. Mangsa migrain selalunya tidak mampu menjalankan tugas seharian, malah ada yang tidak boleh makan, minum dan hanya menghabiskan masa di bilik tidur.

Kira-kira 12 peratus daripada golongan dewasa di negara ini menghidap migrain dan sebahagian besar daripada mangsa adalah wanita yang masih didatangi haid.

Macam mana boleh terjadiRata rata pesakit penghidap migraine akan amalkan untuk ambil painkiller dimana biasanya dan terutamanya ibu menyusu mmg tak digalkkan makan pain killer.


Risiko ambil pain killer, pesakit mudah mendapat gastrik lama kelamaan akan jadi ulcer perut, dan kesan jangka lama ubat tahan sakit ialah tidak bagus.
Jadi, dari ambil ubat tahan sakit atau painkiller, lagi bagus kita rawat dari puncanya.

Secara ringkasnya:

Untuk mengurangkan stress:

  • Bcomplex, memberi rasa tenang dan mudah tidur ialah Ostematrix.
  • Ostematrix juga mengandungi magnesium yang mustahak membantu mengelak pembuluh darah dikepala menjadi kejang
  • Vivix terbaik membantu baik pulih saraf yang rosak, memberi tenaga dan memberi kesihatanmenyeluruh.Jadi ape tunggu Lagi, Mari sama - Sama kurangkan Painkiller and mulakan dengan Natural way to cure
CALL 011.3745.4988 Now

No comments:

Post a Comment