This is new me =) | minggu 3 sudah

by - Monday, February 18, 2013



SaLam aLaik people . . saLam sejahtera



Sementara nak tunggu hujan reda sket nie, upsate Lah bLog sat
Minggu nie dah minggu ke 3 dah dalam bulan February kan .. tapi perasaan maLas nak g kerja tu tebaL..
Namun begitu biLa nak bngon tido tu istigfar bebanyak and ingat tujuan dan impian dan angan2 makanya dapat lah jugak push badan nie dari terbaring berdiri dan ambiL towel tros mandi.. ahaha

Takpe2… we work hard now for forever kan?


Education breeds confidence. Confidence breeds hope. Hope breeds peace.




peace. Jadi harusLah puLang nie.. nak soLat magrib dekat LRT HAng tuah  n teruskan puLang =) 

harus tidur dan charging =)

SaLam


 

You May Also Like

0 buBbLes