Cerita tertunggak : Farewell party Ohsem

by - Thursday, July 05, 2012

Photobucket 
hah!! ni lagi satu cerita tertunggak ni, 

Our Farewell Party 
sekejap jer 4 tahun dah berLaLu kan
jom Lihat gambar2 di bawah ni
*bajet retis punya gambar*


... Kak Naa n Kak Nirae ... 
tak boLeh dipisahkan
 
...Menunggu dan menanti masa ambiL makanan...

...ni saat boLeh amek makanan. makanan ala buffet sahaja yang mampu.. tapi sedap kot !

...berpeLuang juga untuk menjadi Emcee maLam tu bersama Jantung hati untuk sLot Anugerah Lecturer...


...Dr rashid bersama anugerahnya.. eh bukan yunus anugerah tapi frame tu anugerah...
terrealisasi juga nak bagi frame kat lecturer waLaupon Last minute !



...oOps.. candid... with ana the tray GirL


...peneraju Utama FYP saya.. Dr. Hafsah



...aNa with her supervisor-

tuLisan the garden of eden tu my idea dan dibuat bersama oLeh
k.mira, kak na, k.cda, zai, k.aya
mmg Last minute 



... Kak Asma dapat award understanding n mmg understanding pon, dari kak asma tengah buat master, habis master kawin and dapat anak kita tetap bersama.. rindu zaman bujang tak kak asma? hihihi... 

skarang dah ada anak dah tau .. 
in four years .. from a master student turn to be a mommy aLso =)


...aNa, iLi, and kak yati.. banyak dah kak yati membantu, daLam kegarangan beLiau, sebenarnya beLiau caring sangat tau. kerana beliau juga beta dapat kerja di genting pLantation nanti. tHanks kak yati =)


...Tanpa mereka diLab, mungkin tergendaLa segaLa eksperiment....


...Terima kasih atas segaLa pertoLongan kak kiah.. banyak masa saya spent ngan kak kiah.. going to miss aLL the moment so much! seryesLy sebak giLer time ni tapi cooL jer =)...



... the garden of eden...

the friendship that bond can be sometimes fragiLe but can be better again  with good memories
i Love u aLL aLoads!


 

...aKan merindui kelas-mate seramai 40 orang iNi. 
suka duka kita teLah harungi bersama kan?



 ...tHe oNLy guys in our fac! in both course...


... The joy that we had even in short wiLL aLways remains here in heart ...


... Lets stay together...


...Jumpe Lagi tiMe convo yer BFF...




...i Love u aLL so Much friends...

huaa.. dah rindu dah ni...

 

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer