aku.ke.bodoh..oh.cameron

by - Sunday, February 28, 2010



hua..aku baru jer trun dari cameron highland... agak nyer ni adalah kali pertama dan terakhir kot aku g sane.. ye la sape nak bawak aku g sane kot kan?? agy pon bosan ah weyh... tade ah best sangat weyh (ato aku yang pegy tmpt ta best) agy pon p sane mmg kene and wajib g shopping maa... gler aa aku beli 18 kaktus ngan bunge ros boru aku kasik kat kawan aku ayu ali.. ahaks... sbb dea admire kat alfred aku.. ces.. alfred yang 6 tahun ta mandio pon bley dapat bunge ros.. aku yang mandi hari2 nie sorg pon ta bg bunge kat aku... ces... ye la.. sape nak bg kot bunge kat aku.... hahaha... ayat sadis n mendalam uh.. pi cameron mmg syiok tapi malang nyer aku deman mase g jadi sepanjang p sane en, aku ta makan pon. aku kuar dwet 5 hengget je beli mashed potato kfc pas uh aku ta makan2 dah... dahsyat ta? trun je sapai ganu, timbang berat tinggal 40.5.. yuess!! trun 0.5 kg uh tapi pewot still membuncit.. aisey..

sape tau lagu rossa- hati yang kau sakiti.. pergg... dahsyat tue maksud dea...giler menusuk ke tulang sum2.. sbb nye sampai kat stesyen minyak petronas kot... kat cameron bley plak aku tetibe leleh jer...dah ah saket pale sb demam bley plak aku nangeh tau...nangeh ngan kusyuk plak uh sambil cakap kat k.cda "ili kene tipu" hahaha..... padahal haram tak pon... ngehehe... nape ntah tyme uh aku mmg ta kuat gler ah.. lalu aku pon pejam kan mate.. istigfar manyak2 lalu terus kan perjalanan meniti hari2 yang sangat membahagiakan...

kami pon sampai kat mardy.. sedang syok aku snap2 pixxa... bley plak canon d400 uh abeh betery... potong stim btol... seb bek aku tros p charge kalo ta mesti nyesal je bawak..dah aah berat..walopon berat ia tetap menenangkan jiwa ku...

check in kat apartment.. aku plak berangan primier suite kat sunway resort and spa.. gler laen... kat sunway ade jakuzi.. kat sini.. ahahaha... jgn bayangkan... tapi apartmentmate aku snagat best oooo

aku
kak mira
k.cda
l.aya
ayu ali
maziela
esther
gee
yati
zainab
naa

mmh kecoh aah umah..lagy biler tengok citer alahai fafau.. sedap plak muke brother kat mardy tue kuar tv..lagy ah kami bising... ngan esther2 pon bising gak.. esthe pon tngok semanis kurma..curang internet..kelaka... huaa...yang ta best malam tue jugak aku sedar lebam dikakiku makin membiru.. serye wa cakap lu sebijik cam frostbite babe.... malam uh aku ngan kakak berempat g shop2 beli bantal... than that the best moment ever i had tyme g cameron..the moment that i smile the most.. aha... thanks ya... to YOU...

kesimpulannye...kelas aku sangat best and sangat coolio!!! aha.... sayang korang sume.. akan aku terus tabah untuk gagah ke sem 8... ahaks...

xoxo.

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer