iPad Air is now Available! | iPad Air kini dipasaran !

by - Wednesday, October 23, 2013

Photobucket 

Yeaay!! bangun tido sikit punya awal hari nie sebb terjaga dari mimpi dan tak mahu bermimpi lagi... mimpi ade semua apple gadget in the house but that is impossible to afford all of them at once..

aha... bangun jer tidur buka laptop n tadaaa..... the news of iPad Air is in the air... and percaya atau tidak, iPad air ini akan berada di pasaran pada 1 november 2013!!

and as usual for those who would like to purchase online, they can engrave their ipad..

hmmm... nak ukir ape yer dibelakang ipad...
 *cakap macam nak beli padahal tak de budget lagi tahun nie*


1 ) see . .iPad Air sangat ringan dan nipis n kecik sket dari saiz iPad biasa!



2) description said that 28% lighter n mmg iPad biasa bagi beta mmg berat.. berat kot ipad biasa tu n camne lah orang boleh bawak selalu . .


3) A7 chip membuat kan design boleh dinipiskan dan battery bertambah lama =) 


4 ) nie yang penting nie.. advances wireless. . ianya ada 2 a.k.a DUA antenna ok.. ce bayangkan dea boleh tarik line wifi tu sekuat hati n search for more!


5 ) and their apps adalah compatible dengan Microsoft word , Excel and also Power Point! so if nak buat kerja via iPad nie pon boleh.. dah lah ringan


6) mmm since tak explore habis lagi iOS 7 nie so tak bnyak komen.. mm mmg tak leyh nak explore sbb takde yang berdekatan nak bagi pinjam iPhone n explore.. so sad


7) and bila dah ada gadget mesti lah ade aksesori nya =)


overall iPad Air nie sedang mengungguli carta hati dalam section technologi.. pernah terlintas untuk beli tab and ingat nak guna samsung tab 8.0 tapi tak beli2 sbb mungkin nak tunggu iPad Air nie kot.. 

harga pasaran iPad Air di Malaysia beLum diketahui lagi setakat nie tapi kepada sesiapa yang tahu berapa anggaran harga boleh komen yer...

really looking forward for iPad Air review, comment and also unboxing! 


LOL,
 

 

You May Also Like

0 buBbLes