2002-2006 | 0206

by - Sunday, June 02, 2013

hai! 



hari ni tarikh best sbb hari ni adelah 
0206!

apa yang best dengan tarikh hari ni hah? actually 02-06 nie maksudnya 2002-2006

yes! dats right, itulah tahun keramat dimana bermulanya umur 13 tahun hingga umur 17 tahun dimana pada zaman tersebut boleh dikatakan macam (macam yer) macam zaman jahiliyah ah dalam diri sendri.

zaman dimana semua perkara diajar dan beljar dalam amsa yang sama. dan dalam masa yang sama, ilmu berdikari itu diserap sehingga lah kini dapat mengenal mana baik mana buruk,mana jahat mana bagusnya. pelbagai cabaran kot ditempuhi dalam tempoh 5 tahun berada di zaman sekolah menengah.

macam macam kalau nak diceritakan 5 tahun punya pengalaman

dari merasa kena buli dengan kakak senior

ambil tanda tangan kakak senior kena hapal nama dorang

meja kena baling bawah blok..

haisshh

sampai lah habis tingkatan 5 masih bertahan 

dan aLhamduLiLLah tamat belajar dengan jayanya


DULU

ni mungkin gambar time tingkatan satu rasanya




ni kelas 5 science 3 . . aha.. dah form five.. sekejap jer mase berlalu
time ni esxplode in camp.. ladies only tu.. tingkatan 4 . . kalau pasal camp nie.. yang paling ingt sbb kene pinjam baju rugby budak lelaki.. ahahaha

n night walk yang i give up
yeeaaayy... GUNUNG JERAI telah kami tawan okeyh!!


Lawatan tingkatan 3 ke empat ntah.. macam form 4 sbb ni lawatan sape dapat 7a =)

ni lah DOORMATE.. eh.. HOUSEMATE eh... kot
kami satu ANDEKA..

rumah PURPLE u oLLS

ok yang ni kelas 4 CERIA . . kelas paling happening skali.. 
n paling bnyak budak tidoq kot.. aahah

rasa nya HUSNA si tudung biru ni muka dia dari dulu sampai skang tak berubah =)
muka iLi berubah gak sbb skang nie dah gemok..

sila doaakan saya kurus kembali



lawatan ke perlis.. ke KUKUM. . ni lah baju outing kitorang .. time ni mmg best!





KINI

ni ExcLass form 3.. gambar ni masa macam back to school program..

antara meja2 dalam kelas tu, adaLah pernah melekat air liur basi waktu keLas sejarah

haha



Dari budak hingusan, dari umur 13 tahun hingga 17 tahun,

kami semua dah membesar sebagai anak dara..

but still not yet a women kot =)




see . . we all are so happy when we are together


diatas adalah sebahagian dari Doormate Andeka.
5 tahun , mereka lah yang ada menemani siang malam bersama
segala nasihat semua masih di ingatan =)


mereka juga peneman dikala duka dan suka


sangat rindukan explode =)

geng prebet.. rindu gilak massa dok passing passing buku dalam kelas
ahaha... bergosip2!

passing buku dalam kelas uh maksudnya macam surat lah.
yeLah, kite mane ade couple kat skolah sbb couple kat skolah suka passing buku,

nak jugak rasa so passing-passing buku dekat bff saja =)


aha, banyak kalau nak diceritakan tapi biarlah

seronok betul zaman sekolah

nampak kan perubahan dulu dan kini?

aha . . 

duLu itu duLu

Looking forward

dats y our batch theme is

GO AHEAD WITHOUT TURNING BACK

and untill now i practise that..


go ahead, plan ahead n u will see the future

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer