Supplement untuk anak yang selalu sakit

by - Friday, May 19, 2017



Kat Kl ni sebenarnya banyak betul working mom. tak percaya cuba korang balik time peak hour. most of them ade lah perempuan dan berkeluarga.

kenapa saya cakap macam tu? sebab hanya mak mak yang hantar anak kat pengasuh or taska je rush nak balik awal sebab

takut kang kena bayar OT lebih kalah OT mak buat kerja opis

dan keduanya RINDU. ia RINDU. bila dok kat opis ni hati fikir kan anak buat apa lah . . makan ape lah . .  sihat ke


kalau anak tak siahat mak mak la yang korbankan cuti ni.. caye ke tak? 

jadi mmg jadi tugas mak untuk dapatkansupplement ini untuk anak mereka

macam mana nak dapatkan?

Whatapps ili 011.3745.4988

You May Also Like

0 buBbLes