Shaklee baru berpindah ke HQ baru untuk lebih visible dan mesra newbies.

by - Saturday, May 13, 2017




Shaklee dah pindah ke Office baru! 

Lokasi : Boleh Waze Sunway GEO. Ianya terletak betul-betul di corner bangunan, membuatkan orang yang baru sampai simpang 4 berdekatan Sunway GEO pun dah nampak Shaklee.
Antara feature menarik adalah anda bebas belek mana-mana produk Shaklee yang selama ni hanya dengar atau baca di internet.







Jika anda belum daftar jadi ahli dan nak beli terus di Shaklee HQ, ya boleh.
Ambil sahaja mana2 vitamin berkenan, letak dalam bakul dan bayar di kaunter, macam kita shopping biasa.










Andai kata tiba-tiba rasa macam lebih baik daftar jadi ahli Shaklee, anda boleh beli sekaligus daftar jadi ahli di kaunter.
Ya, anda akan terus dapat harga ahli dan ID.
Ooops, satu benda wajib yang akak kaunter akan minta bila nak daftar jadi ahli adalah - ID upline/sponsor.
Bagitahu saja anda nak daftar di bawah upline/sponsor ID 1240960, Khadeejah Hasmad. (Letak ID korang)
Jom, jenguk Shaklee HQ hari ini.
Nama. Ili Aisyah Binti Kadir Mohideen
No HP 011.3745.4988

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer