Minuman tenaga untuk tak mengantuk balik kampung buka puasa

by - Tuesday, May 16, 2017



Bila dah nak puasa ni maksud nya raya dah dekat

bila dah dekat raya mula lah nanti drama oh som balik kampung siapa
balik kampung suami ke isteri ke tetap isteri akan jadi co pilot kan???


Menjelang Ramadhan yang bakal datang tak lama lagi, pasti ramai yang dah merancang untuk balik kampung berbuka puasa hari pertama dengan keluarga.
Tapi masalahnya suami kita mesti mengantuk lepas sejam memandu. Kadang mengantuk sangat terpaksa berhenti tepi jalan.
Kadang di tahan mengantuk sampai hampir terlelong di tengah jalan.
Apa nak buat untuk hilangkan masalah cepat mengantuk semasa memandu ini?
Minuman tenaga untuk hilangkan mengantuk semasa memandu
Set minuman tenaga supaya tak mengantuk ini terdiri dari 2 supplement terbaik iaitu Cinch Tea, Performance Drink dan Vivix.

  • Cinch Tea - Elakkan rasa mengantuk. Dari mata rasa kena gam, terus celik.
  • Performance Drink - Bantu badan kekal hydrated. Kalau badan dehydrated, kita cepat jadi lesu.
  • Vivix - Beri tenaga dan kesegaran berpanjangan pada badan. Minum Cinch Tea dan Performance Drink kalau di tambah dengan Vivix, kesannya lebih wow!
Insya-Allah badan rasa lebih segar, dari mata kuyu terus segar berjam-jam.
Nak order?
Boleh hubungi saya : 011.3745.4988

You May Also Like

0 buBbLes

SiLa Lah KOmen dan Beri ucapan ke.. kata2 semangat ke.. atau sebarang pertanyaan akan dijawab =) didahulukan dengan ribuan terima kasih yer