Minuman tenaga untuk bantu ibu mengandung puasa penuh

by - Monday, May 15, 2017



Masa mengandung adalah bonus untuk wanita dapat puasa penuh tanpa perlu ganti sebab period tak keluar langsung.
Tapi, kalau tak larat macam mana pula nak penuh kan?
Berita baik untuk ibu mengandung yang teringin nak puasa penuh, Shaklee ada sediakan Set Minuman Sahur Untuk Ibu Mengandung.
Set Minuman Sahur Untuk Ibu Mengandung

  • ESP - bantu kenyang lebih lama jadi tak lah baru jam 10 pagi nak lapar.
  • Meal Shakes - Multi vitamin mengandungi 24 jenis vitamin dan mineral supaya bila badan cukup zat, bayi dalam rahim pun cukup zat, ibu pun boleh puasa dengan lebih bertenaga
  • Performance Drink - bantu ibu kekal hydrated. Kita cepat letih dan tak bermaya sebab badan dehydrated.
Lebih-lebih lagi ibu mengandung kena sentiasa hidrasi (hydrated) Performance Drink mengandungi elektrolit yang menyimpan air dalam badan lebih lama berbanding air kosong itu sendiri.


Jangan ditunggu! Puasa dah nak dekat ni dan ESP selalu habis stock

cepat2 whataap 
011.3745.4988

You May Also Like

0 buBbLes