Herbal Blend Shaklee Ok ke?

by - Thursday, March 16, 2017

Hello semua! hari ni parcel saya dah sampai =)

laju betul sampai..  baru order semalam time lunch, lunch tadi dah nampak kotak shaklee kat receptionist. 

Ok. apa ili beli kali ni.

Kali ni beli tak banyak. Kali ni hanya Beli 



ESP

Dishwasher Concerntrated liquid

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream

Ok hari ni iili nak cakap pasal Herbal blend dulu.

tak sabar nak guna herbal Blend nie

nanti i ols update bau dia tecture semua n the next post okeyh


sebelum tu nah baca dulu tentang


Herbal Blend® Multi-Purpose Cream
  • Krim yang melegakan dan selamat secara semulajadi untuk semua peringkat umur.
  • Tiada Paraben / Tiada Kandungan Kimia tang Berbahaya.
  • Dengan kesejukan mentol dan tidak melekit
  • Dirumus daripada ekstrak tulen herba semula jadi yang sungguh menyegarkan termasuk sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary



Apakah Khasiat Herbal Cream Shaklee ?
  • Melembutkan kulit yang kasar ( di kawasan lutut dan tapak kaki/ tangan )
  • Membaiki kulit-kulit pecah ( tumit kaki )
  • Menyelesaikan masalah gatal-gatal kulit
  • Membantu menghilangkan parut termasuk demam campak & chicken pox (selepas mandi dengan Basic H Shaklee -guna bersama-sama )
  • Menghilangkan ruam padi bayi ( melecet celah kangkang, leher ,pelipat kaki )
  • Menghilangkan ruam susu pada muka
  • Sebagai losyen bagi kegunaan harian
  • Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
  • Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda

Siapa yang boleh guna?
  • Bayi
  • Lelaki mahupun wanita
  • Pesakit Ekzema ( masalah kulit )
  • Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi
  • Mereka yang mahukan kulit sentiasa cantik dan lembut
  • Mereka yang sering demam
  • Kanak-kanak yang sering berkudis dan gatal-gatal badan
  • Warga emas


Harga Herbal Blend Shaklee hanya RM 27.50, untuk yang ingin mencuba!

You May Also Like

0 buBbLes