Summer June!

by - Friday, June 13, 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera... sekarang nie sedang upgrade blog sbb nak bagi mood menulis tu bnyak sket.. aha. tahu tak kawan2 semua sekarang nie tengah summer. patut lah malas sungguh nak buat kerja.. sebb biasanya bulan bulan cam nie tengah sem break tapi tahun nie kena kerja pulak kan so mmg lah rasa malas dan tak nak buat apa-apa melainkan tonton drama dan series..


aha... thats is it.. goal for summer.. mungkin sebab baru lepas appraisal juga jadi kemalasan diri agak terlampau kerana transition state.. bukan.. bukan malas cuma nak ade masa untuk diri sendiri jap sbb 12 bulan asyik kerja je.. dulu masa belajar ade juga sem break kan.. hmmm...

yeaay... mmg sumtimes kena ade waktu lazy kan?? mmg sentiasa kena ade pon =)


 

You May Also Like

0 buBbLes